UTİB 10.TÜRKİYE EV TEKSTİLİ TASARIM YARIŞMASI ONLİNE ÖDÜL TÖRENİ DAVETİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ'NE
Sirküler No: 558

“Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması” Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği tarafından, 2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ kapsamında T.C. Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliği ile geleceğin tasarımcılarını ev tekstili sektörü ile buluşturmak amacıyla düzenlenmektedir. “Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması'' nın bu yıl onuncusu gerçekleştirilmektedir.
“10.Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması” nın uluslararası pazarlarda moda ve trend yaratabilecek Türkiye Ev Tekstili özgün tasarımlarının ortaya çıkmasına katkı sağlayarak Ev Tekstili sektöründe yenilikçi ve özgün tasarımcı kimliğinin güçlenmesine yardımcı olacağı düşünülmektedir. Aynı zamanda sektörel motivasyon, işbirliği ve dayanışmaya katkı sağlayabileceği gibi Türkiye'de ev tekstili sektörü ihracatının da artırılması amaçlamaktadır.

10.Tasarım Yarışmamız, bu yıl ürün tasarımı kategorisinde Sürdürülebilirlik: Sorumlu Üretim ve Tüketim teması çerçevesinde sadece öğrencilere yönelik gerçekleştirilmiştir. Yarışmamızda, başvurular arasından yapılan değerlendirme sonucunda 1. 2. ve 3. derecelerinde olmak üzere üç kişi ödüllendirilecektir.

Ödül Törenimiz 20 Ekim 2020 Salı günü saat: 16:30'da online platformda youtube kanalı üzerinden gerçekleştirilecektir olup, https://youtu.be/aWGaDb430rI linkinden ve ekli online davetiye üzerine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Katılımlarınızı bekler, bilgilerinizi rica ederim.

e-imzalıdır.
Mümin KARACAKAYALILAR